CONCURS – „Cuptorul toamnei”

Publicat la 02.10.2017. de SPS

🍪 In perioada 8 septembrie – 15 octombrie 2017, intra la noi pe site, posteaza reteta unui deliciu copt pe care sa il coacem cu totii in aceasta toamna si intra in concurs.

🍪 Poti castiga unul dintre cele 3 vouchere la unul dintre cursurile de gatit organizate de Artisan Cooking Classes sau un robot de bucatarie Rohnson.

🍪 Cum desemnam castigatorii? Voi postati retetele pe site, aici: https://goo.gl/274uY1, iar noi, in fiecare luni din perioada 11 septembrie – 16 octombrie 2017 vom posta pe pagina noastra de Facebook toate retetele inscrise in concurs in saptamana precedenta. Apoi le vom sponsoriza pe toate in aceleasi conditii, iar autorii celor mai apreciate vor fi premiati. Astfel, cele trei retete cu cele mai multe like-uri vor desemna cei trei castigatori ai voucherelor, iar cea mai distribuita reteta va aduce autorului ei robotul de bucatarie.

🍪 Anuntam castigatorii in data de 23 octombrie 2017! Regulamentul complet al concursului, aici: https://goo.gl/YeVbwf

🍪 Mult succes si multa inspiratie! 🍪

 

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept