Taralli

Publicat la 08.05.2015. de SPS

Ingrediente

  • 667 g făină (T55)
  • 13 g sare
  • 167 ml ulei de măsline
  • 200 g vin alb
  • 13 g drojdie proaspătă Secretul Bunicii

Pași

60'
60'
0
0
  • Amestecați toate ingredientele într-un bol până la omogenizare completă.
  • Lăsăți aluatul la dospit pentru 15 minute și acoperiți-l cu o pânză umedă.
  • Dați aluatului formă de baghetă cu diametrul de 4 cm.
  • Tăiați aluatul în bucăți mici, fiecare cântărind în jur de 20g.
  • Rulați și întindeți fiecare bucățică formănd un inel. Apoi puneți-i în tava acoperită cu hârtie de copt.
  • Inelele astfel formate se lasă la dospit pentru încă 20 de minute.
  • Se coc la 210 °C pentru 20 de minute, apoi la 190 °C pentru 5 minute fără a scoate tava din cuptor.

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept