Saraţele româneşti

Publicat la 08.05.2015. de SPS

Ingrediente

  • 200 g margarină;
  • 550 ml apă minerală;
  • 25g drojdie proaspătă Secretul Bunicii;
  • 1 lingură sare;
  • 2 ouă;
  • 1kg făină;
  • susan, mac, sare, caşcaval ras.

Pași

30'
20'
0
0
  • Se amestecă ingredientele: margarina, apa, drojdia, sarea, 1ou şi se obţine un amestec omogen.
  • Amestecul se pune peste făină şi se frământă aluatul.
  • Aluatul se păstrează la frigider pentru 3-4 ore.
  • După ce stă la frigider, aluatul se întinde într-o foaie de aproximativ 5 mm, se unge cu ou si se presară deasupra susan/mac, sare, cașcaval.
  • Sfat: pentru o aromă și o consistență deosebită, este preferat să se adauge cașcaval ras și în compoziție.

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept