Sărățele delicioase

Ingrediente

  • 500 g făină
  • un pachet margarină
  • 20 grame drojdie
  • 3 ouă
  • 1 linguriță sare
  • cașcaval ras
  • susan/mac/ chimen

Pași

90'
20'
0
0
  • Dizolvăm drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțin lapte călduț, alături de o lingură de făină. Amestecăm pentru un minut.
  • Frământați făina și margarina și se adaugă și 2 ouă. Amestecați până la omogenizare.
  • Se amestecă cu drojdia. Se adaugă chimenul.
  • Frământați compoziția bine.
  • Se întinde aluatul pe o suprafață netedă si se taie în forme.
  • Formele se așează în tavă, pe foaia de copt. Se ung cu un ou bătut.
  • Se adaugă susanul sau macul.
  • Se lasă la copt la 200 de grade până a rumenire.
  • Poftă bună!

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept