Rulouri de scorțișoară

Publicat la 04.07.2018. de SPS
Tags: SPS,

Ingrediente

  • Aluat 10 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • 1 cană lapte cald
  • ½ căni zahăr granulat
  • 1/3 pachet unt
  • 1 linguriță sare
  • 2 ouă
  • 4 căni făină
  • Crema 1 cană zahăr brun
  • 3 linguri scorțișoară
  • 1/3 pachet unt
  • Clazura 6 linguri unt
  • 1 și ½ căni zahăr pudră
  • ¼ căni cremă de brânzică dulce
  • ½ esență vanilie

Pași

30'
28'
0
0
  • Dizolvați drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțin lapte călduț, alături de o lingură de făină și o linguriță de zahăr. Lăsați compoziția până devine cremoasă, aproximativ 10 minute.
  • Într-un bol puneți zahărul, peste care adăugați untul, sarea și ouăle. Presărați făina. Amestecați totul bine.
  • Adăugați laptele și drojdia și amestecați bine, până totul se omogenizează.
  • Așezați aluatul la loc cald, acoperit cu u prosop și lăsați-l sa se dospească până se dublează.
  • Așezați aluatul pe o suprafașă netedă și începeți să îl întindeți într-o foaie subțire.
  • Pentru umplutură, amestecați zahărul brun, untul și scorțișoara.
  • Întindeți-l pe aluat. Rulați-l i tăiați-l în bucăți.
  • Așezați bucăți-le în tavă și apoi în cuptor la 350 grade, timp de 20-25 minute.
  • În timp ce se coc, preparați glazura. Amestecați untul, crema de brânză și vanilia, apoi zahărul pudră.
  • După ce scoateți rulourile din cuptor, puneți glazura peste. Când se vor răci, le puteți degusta.

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept