Rulouri cu enchilada de vită

Ingrediente

  • Rulouri:
  • 1 cană de lapte
  • 119.07 grame de drojdie Secretul Bunicii
  • 4-5 căni de făină
  • 1/2 ceașcă de zahăr
  • 2 linguri gluten de grâu
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/2 cană de unt sau margarină, înmuiate
  • 2 ouă
  • o cană și jumătate, două căni de brânză cheddar rasă
  • Vită
  • 500 grame de vită tocată
  • ceapă tăiată mărunt
  • 2 lingurițe de scorțișoară pudră
  • 1 linguriță de chilli
  • 1 linguriță de chimion
  • 1 linguriță de sare
  • 1/2 linguriță de piper negru
  • 4 cepe galbene tăiate
  • Unt aromat
  • 1/2 cană de unt sau margarină, înmuiate
  • 1 lingură de făină
  • 2 lingurițe de scorțișoară pudră
  • 2 lingurițe de pudră de chilli
  • 1/2 linguriță de chimion măcinat
  • 1 linguriță de pudră de ardei iute
  • Un praf de sare

Pași

60'
55'
0
0
  • Încălziți laptele și untul (margarina) apoi adăugați drojdia. Lăsați la odihnit cinci minute sau până se dizolvă drojdia.
  • Într-un bol amestecați: mixtura de drojdie, 2 căni de făină, sarea, ouăle, untul (margarina), zahărul și glutenul de grâu. Bateți la viteză medie timp de 2 minute. Cerneți restul de făină până ce devine un aluat moale.
  • Pe o suprafață acoperită de făină, bateți aluatul timp de 8-10 minute până ce devine elastic și fin. Modelați aluatul în formă de minge, apoi lăsați la crescut într-un bol uns. Ungeți și partea superioară a aluatului. Acoperiți și lăsați la crescut într-un loc cald, timp de aproape o oră sau până ce aluatul s-a dublat.
  • Prăjiți în suc propriu vita împreună cu condimentele până ce devine maronie. Apoi lăsați la scurs pe un prosop de hârtie.
  • Pentru untul aromat combinați toate ingredientele într-un bol.
  • Loviți aluatul. Trebuie să îl modelați în formă de dreptunghi cu dimensiuni de 45 x 30 cm. Ungeți cu untul aromat aluatul și apoi acoperiți-l cu vita pregatită. La final turnați sos enchilada peste vită, cât să fie bine acoperită.
  • Rulați aluatul,aveți grijă să îl strângeți bine. Apoi îl tăiați în 18 părți egale. Așezați 12 rulouri dintre cele 18 rulouri rezultate într-o tavă de cuptor bine unsă. Aveți grijă să le așezați cu tăietura în jos. Acoperiți și lăsați la crescut până își dublează volumul, aproximativ 30 de minute. Repetați cu celelalte rulouri.
  • Turnați restul de sos de enchilada peste rulourile cu carne și dați la cuptor pentru 40-55 de minute, într-un cuptor preîncălzit la 176 grade C. Când mai rămân 10 minute din timpul de de coacere, puneți peste rulouri brânza cheddar.

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept