Rulouri cu brânzică

Ingrediente

  • 3 căni făină
  • ¼ căni lapte
  • 7 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • 2 linguri zahăr
  • ¼ pachet unt
  • 2 ouă
  • 1 și ½ căni apă caldă
  • 300 grame cremă de brânză

Pași

20'
25'
0
0
  • Dizolvați drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțin lapte călduț, alături de o lingură de făină și o linguriță de zahăr. Amestecați pentru un minut.
  • Adăugați 1 ou și untul topit.
  • Adăugați jumătate din făină și laptele. Amestecați compoziția. Adăugați restul de făină.
  • Adăugați jumătate din apa caldă și începeți să frământați.
  • Ungeți un bol cu ulei, așezați aluatul bine frământat si lăsați-l la dospit 10 minute.
  • Pregătiți crema de brânză.
  • Împărțiți aluatul în 40 de bucăți. Luați o bucată de aluat și întindeți-o ușor. Așezați o bucațică de brânză înăuntru și închideți aluatul. Rulați-le pe toate separat.
  • Așezați toate bucățile într-o tavă rotundă și înaltă, una lângă cealaltă. Puneți celălalt ou peste, ungându-le. Presărați și puțin susan.
  • Coaceți tmip de 20-25 minute la cuptor.
  • În locul brânzei, puteți alege brânza de dulce pentru plăcintă. În locul laptelui praf, putți alege lapte lichid, dar măriți cantitatea de făină. Puteți pune esențe, de asemenea.

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept