Prăjitură tăvălită

Ingrediente

  • 10 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • 200 grame făină
  • 5 ouă
  • 200 grame zahăr
  • 100 grame unt
  • Esență rom
  • 250 grame cocos
  • Pentru glazură 100 grame unt
  • 50 grame cacao
  • 250 mililitri lapte
  • 300 grame zahăr
  • 1 esență rom

Pași

25'
25'
0
0
  • Dizolvați drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțin lapte călduț, alături de o lingură de făină. Amestecați pentru un minut.
  • Se bat mai întâi ouăle cu un mixer. Se adaugă esența de rom și zahărul, puțin câte puțin, până se topește. Se adaugă drojdia.
  • Peste compoziție, se adaugă făina treptat, pentru a nu se forma cocoloașe.
  • Se adaugă untul topit ușor până se omogenizează compoziția.
  • Se tapițează o tavă cu unt și făină. Se adaugă compoziția în tavă și se introduce la cuptorul preîncălzit la 180 de grade C. Se coace pentru 25 de minute.
  • Pentru glazură, se topește untul, peste care se adaugă laptele și se amestecă.
  • Se adaugă zahărul până se omogenizează, apoi cacaoa. Se adaugă și esența de rom. Totul trebuie să fie îngroșat.
  • Când pandișpanul este gata, se taie în cubulețe și se toarnă glazura până intră în pandișpan.
  • Se ia fiecare cub și se tăvălește prin cocos.
  • Poftă bună!

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept