Prăjitura fructul pasiunii

Ingrediente

  • 2 căni zahăr
  • 1 cană ulei
  • 4 ouă
  • 1 cană suc de fructul pasiunii
  • 3 căni făină
  • 7 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii

Pași

25'
50'
0
0
  • Dizolvați drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțin lapte călduț, alături de o lingură de făină și o linguriță de zahăr.
  • Amestecați zahărul cu uleiul. Adăugați drojdia.
  • Separați gălbenușurile de albușuri. Adăugați în uleiul cu zahăr gălbenușurile, unul câte unul.
  • Adăugați sucul de fructul pasiunii și mixați.
  • Puneți și făina și amestecați compoziția, până se omogenizează, circa 5 minute.
  • Bateți bine albușurile și adăugați-le în compoziție. Amestecați cu paleta.
  • Alegeți o tavă înaltă și rotundă, tapițați-o cu unt și făină.
  • Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C și coaceți compoziția timp de 50 minute.
  • Presărați zahăr pudră după ce ați scos-o din cuptor.

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept