Prăjitură cu caramele și nuci pecan

Publicat la 15.05.2017. de SPS

Ingrediente

  • 1-3/4 căni de făină
  • Aluat
  • 28 grame de drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • 2 linguri de zahăr
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/2 cană de lapte foarte cald
  • 1/4 ceașcă de unt topit
  • 1 ou
  • Glazură
  • 1/3 ceșcuță de corn syrup
  • 1/3 ceșcuță de zahăr brun
  • 2 linguri de unt topit
  • 1/2 ceașcă de nuci pecan tăiate mărunt
  • 1/2 ceașcă de caramele

Pași

20'
25'
0
0
  • Într-un bol de mixer amestecați ingredientele pentru aluatul. Apoi turnați-l într-o tavă de copt bine unsă. Pe deasupra presărați câteva mărunțite și alune pecan.
  • Amestecați ingredientele pentru glazură și turnați uniform glazura peste aluat.
  • În cuptorul rece băgați tava cu compoziția. Dați cuptorul la1976 grade C și lăsați la copt 25 de minute sau până ce aluatul este maroniu-auriu.

Bonus

Pentru această rețetă o să aveți nevoie de corn syrup, rețeta o găsiți aici

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept