Pizza pentru mic dejun

Publicat la 09.02.2018. de SPS
Tags: SPS,

Ingrediente

  • 14 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • ¾ cană apă călduță
  • 3 căni făină
  • Puțină sare
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură mălai
  • 1 cană cașcaval ras
  • ¾ cană mozzarella/ brie rasă
  • 1 ½ cană cârnat feliat
  • 3 ouă mari
  • Puțin pătrunjel

Pași

30'
10'
0
0
  • Dizolvați bine drojdia în apă și lăsați-o la crescut pentru 5-10 minute.
  • Într-un bol, amestecați făina cu sarea și adăugați maiaua de la punctul anterior. Frământați.
  • Ungeți interiorul unui bol cu o lingură de ulei de măsline. Puneți aluatul în bol, acoperiți-l și lăsați-l la crescut pentru o oră sau până își dublează volumul.
  • Presărați făină pe suprafața de lucru și întindeți aluatul în forma tăvii în care îl veți coace. Presarați mălaiul în această tavă și mutați aluatul în ea. Lăsați-l din nou la dospit pentru 30 de minute.
  • Ungeți aluatul cu restul de ulei de măsline și așezați uniform feliile de cârnat. Presărați și brânza rasă.
  • Preîncălziți cuptorul la 220 de grade și coaceți pizza pentru circa 5 minute.
  • Spargeți ouăle pe pizza și coaceți-o pentru încă circa 5 minute, până când ouăle sunt făcute.
  • Scoateți pizza din cuptor și presărați pe ea pătrunjelul mărunțit.

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept