Pizza în stil Wonton (aluat chinezesc)

Publicat la 26.05.2017. de SPS
Tags: SPS,

Ingrediente

  • 4 căni de făină
  • 14 grame de drojdie Secretul Bunicii
  • 1/2 linguriță de zahăr
  • 1/2 cană de apă caldă
  • 3/4 linguriță de sare
  • 1/2 lingură de ulei
  • 1/2 linguriță de ulei de susan
  • Toppinguri
  • 226 de grame de carne tocată de porc
  • 1 lingură de sos de soia
  • 1/2 linguriță de ghimbir măcinat
  • 1/4 linguriță de pudră de usturoi
  • 1/4 linguriță de sos chilli
  • 1/4 cană de ardei gras tăiat mărunt
  • 1/3 cană de castane bine tocate
  • 1/2 cană de spanac proaspăt
  • 1/4 cană de coriandru tocat
  • 113 grame de brânză mozzarela rasă
  • 2 cepe galbene tăiate pe diagonală

Pași

30'
15'
0
0
  • Preîncălziți cuptorul la 323 de grade C
  • Într-un bol amestecați o cană de făină, drojdia nedizolvată, sarea, zahărul și amestecați bine. Turnați peste apa caldă și uleiurile și amestecați până ce compoziția este omogenă. Cerneți restul de făină în amestec până ce formați o bilă din aluat, ușor lipicioasă.
  • Pe o suprafață dată cu făină bateți aluatul până ce devine fin și elastic. Dacă mai este nevoie, adăugați făină. Acoperiți și lăsați la crescut până terminați de preparat topping-ul.
  • Amestecați carnea tocată de porc cu uleiul de susan, sosul de soia, ghimbir și usturoiul până ce carnea este bine întrepătrunsă. Într-o tigaie neaderentă, la foc mediu, gătiți carnea. Scoateți din tigaie și lăsați la scurs pe un prosop de hârtie.
  • Într-o tavă unsă întindenți aluatut. Turnați sosul de chilli, presărați uleiul de susan și apoi adăugați pe rând carnea de porc, ardeiul gras, castanele, spanacul, coriandrul și mozzarela. Dați la cuptor pentru 12-15 minute.

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept