Pizza dulce cu căpșuni

Ingrediente

  • Pentru aluat: 2 și 1/2 căni făină
  • 14 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • 1 lingură zahăr
  • 1/2 linguriță sare
  • 2/3 căni de apă fiebinte
  • 3 linguri ulei
  • esență vanilie
  • Pentru cremă: 2 căni cremă brânză dulce
  • 1/2 cană zahăr
  • 1 și 1/2 căni topping (scorțișoară, fistic)
  • 2 căni căpșuni tăiate

Pași

20'
15'
0
0
  • Preîncălziți cuptorul la 230 grade C.
  • Într-un castron mic, dizolvați drojdia proaspătă Secretul Bunicii în apă caldă. Să stea până se transformă într-o cremă, aproximativ 10 minute.
  • Combinați maiaua cu 1 cană de făină, zahărul și sarea într-un castron mare. Adăugați apă și ulei foarte cald. Se amestecă bine, aproximativ 1 minut.
  • Adăugați treptat suficientă făină rămasă pentru a face un aluat moale. Aluatul trebuie să se formeze ca o minge, să fie ușor lipicios.
  • Scoateți aluatul din recipient și frământați-l pe o suprafață netedă, adăugând făină suplimentară, dacă este necesar, până când este acsta devine elastic, aproximativ 4 minute. Acoperiți aluatul și lăsați la dospit timp de 10 minute.
  • Scoateți aluatul și aranjați-l în tava de pizza. Nu uitați de foaia de copt. Strângeți aluatul pe marginea tăvii și dați-I o formă ca pentru plăcintă.
  • Coaceți pe raftul inferior al cuptorului timp de 12 până la 15 minute sau până când coaja este ușor maronie.
  • Răciți aluatul copt timp de cel puțin 30 de minute pe un suport din sârmă.
  • Amestecați crema de brânză și zahărul la viteză medie a mixerului electric timp de 2 până la 3 minute până devin pufos. Adăugați esența de vanilie.
  • Adăugați crema peste crusta de pizza. Așezați apoi căpșunile.

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept