Pizza de casa

Publicat la 13.07.2017. de Tudor Laura

Ingrediente

  • 30g faina, 3g drojdie uscata
  • 200 ml apa
  • putina sare, 30 ml ulei

Pași

30'
25'
0
0
  • Faina se cerne intr-un vas, se adauga drojdia si se amesteca, apoi se adauga sarea si in final apa, aproximativ 150 ml din cei 200. Se framanta aluatul adaugand uleiul putin cate putin, se mai pune apa daca aluatul mai cere. La final, aluatul trebuie sa fie elastic, potrivit de tare si sa nu se lipeasca de maini. Se face o bila, se cresteaza in forma de cruce cu un cutit si se lasa la crescut. Cand aluatul a crescut, se intinde intr-o foaie de dimensiunea tavii ( se presara faina inainte pe masa de lucru ). Tava se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina / hartie de copt apoi se asaza aluatul in tava. La pizza puteti pune orice ingrediente doriti si va plac, eu am pus cascaval, salam, cabanos, ardei kapia, porumb, ciuperci, masline.

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept