Pâine pufoasă cu mirodenii

Ingrediente

  • 4 căni făină
  • 10 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • 2 căni de apă la temperatura camerei
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 linguriţe sare
  • 1 linguriţă miere
  • 2 linguriţe oregano mărunţit
  • 1 linguriţă cimbru mărunţit

Pași

45'
30'
0
0
  • În jumătate de cană de apă călduţă se dizolvă drojdia şi se lasă la crescut pentru 5 minute.
  • În restul de apă se adaugă uleiul de măsline, mierea şi sarea.
  • Maiaua se adaugă peste făină se amestecă, alături de compoziţia de ulei, apă, miere şi sare şi se adaugă şi mirodeniile.
  • Se frământă apoi se lasă la crescut de pe o zi pe alta.
  • Suprafaţa de lucru se unge cu foarte puţin ulei de măsline, se mai frământă puţin apoi se împarte în două pâinici uşor aplatizate.
  • Se lasă la odihnit pentru încă o oră şi se coace în cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru circa 30 de minute.

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept