Pâine fără frământare

Ingrediente

  • 500 grame făină
  • 350 ml apă
  • 7 grame drojdie proapătă Secretul Bunicii
  • 2 lingurițe sare

Pași

30'
60'
0
0
  • Alegem un bol în care cernem făina împreună cu sarea.
  • Dizolvăm drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțină apă călduță, alături de o lingură de făină. Amestecăm pentru un minut. O lăsăm la dospit 10 minute.
  • Amestecăm făina cu drojdia și folosim furculița pentru a omogeniza ingredientele.
  • Bolul se acoperă și se lasă la dospit la frigider 12 ore.
  • După dospire se scoate aluatul. Suprafața de lucru se acoperă cu făină din abundență.
  • Se întinde aluatul în formă de pătrat și se pliază ca pe un pachiet.
  • Punem aluatul la dospit 40 de minute.
  • Scoatem aluatul și îl așezăm în tavă.
  • Preîncălzim cuptorul la 200 de grade. Introducem tava în cuptor și lăsăm la copt 1 oră.
  • Scoatem pâinea din cuptor și este numai bună de mâncat.
  • Poftă mare!

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept