Pâine cu brânză și cârnați pentru micul dejun

Publicat la 12.05.2017. de SPS

Ingrediente

  • 1cană de lapte
  • 119.07 grame de drojdie Secretul Bunicii
  • 4-5 căni de făină
  • 1/2 ceașcă de zahăr
  • 2 linguri gluten de grâu
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/2 cană de unt sau margarină, înmuiate
  • 2 ouă
  • 450 grame de cârnăciori de bere
  • 1/2 ceșcuță de ceapă tocată
  • 7-8 bucăți de bacon
  • 10 ouă
  • 2-1/2 căni de lapte
  • 1 lingură de muștar
  • 1/2 linguriță de sare de mare
  • 226 de grame de brânză cheddar

Pași

60'
60'
0
0
  • Încălziți laptele și untul (margarina) apoi adăugați drojdia. Lăsați la odihnit cinci minute sau până se dizolvă drojdia.
  • Într-un bol amestecați: mixtura de drojdie, 2 căni de făină, sarea, ouăle, untul (margarina), zahărul și glutenul de grâu. Bateți la viteză medie timp de 2 minute. Cerneți restul de făină până ce devine un aluat moale.
  • Pe o suprafață acoperită de făină, bateți aluatul timp de 8-10 minute până ce devine elastic și fin. Modelați aluatul în formă de minge și lăsați la crescut într-un bol uns. Ungeți și partea superioară a aluatului. Acoperiți și lăsați la crescut într-un loc cald, timp de aproape o oră sau până ce aluatul s-a dublat.
  • Într-o tigaie puneți la făcut cârnații, după ce sunt gata adăugați și ceapa și lăsați la călit. Când cârnații sunt gata, scoateți pe un pe un prosop de hârtie și lăsați la scurs. În aceeași tigaie puneți la făcut și baconul. După ce este gata puneți la scurs.
  • Ungeți o tavă cu unt sau ulei și puneți aluatul în ea. Adăugați un strat de cârnați și unul de bacon.
  • Bateți împreuna laptele, ouăle, muștarul, sarea și piperul și bateți până se omogenizează. Turnați peste mixul de cârnați și bacon. Acoperiți și puneți la frigider pentru minimum 8 ore.
  • Dacă ați folosit un vas de ceramică sau iena, puneți în cuptorul rece la 176 de grade și lăsați 50-60 de minute. Dacă folosiți un vas metalic, preîncălziți cuptorul la 176 de grade C și lăsați 45-5 minute. Cu zece minute înainte să fie gata, presărați brânza Cheddar pese preparat. Lăsați la răcit 10 minute înainte de a servi.

Bonus

Această rețetă necesită ca preparatul să stea peste noapte la frigider.

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept