Paine cu banane

Ingrediente

  • 2 căni făină
  • 1 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 1 linguriță sare
  • ½ pachet unt
  • 3/4 ceașcă de zahăr brun
  • 2 ouă
  • 2 banane și un sfert coapte

Pași

15'
65'
0
0
  • Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Gresați ușor o tava de 9x5 inch.
  • Într-un castron mare, combinați făina, bicaronatul stins și sarea.
  • Într-un castron separat, amestecați untul și zahărul brun.
  • Se amestecă ouăle și se prăjesc bananele până se amestecă bine.
  • Se amestecă compoziția de banane cu făină, până devine omogenă.
  • Se toarnă în tava preparată.
  • Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 până la 65 de minute.
  • Cu o scobitoare încercați centrul pâinii pentru verificarea aluatului.
  • Se lasă pâinea să se răcească în tavă timp de 10 minute.
  • Se întoarce pe un suport de sârmă (gratia cuptorului).

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept