Focaccia

Ingrediente

  • 667 g făină (T55)
  • 13 g sare
  • 433 ml apă
  • 53 ml ulei de măsline
  • 13 g drojdie proaspătă Secretul Bunicii

Pași

90'
90'
0
0
  • Amestecăm toate ingredientele într-un bol și frământăm până la omogenizarea completă.
  • Lăsăm aluatul la dospit în vasul în care am amestecat, pentru 30 de minute, acoperit cu o pânză umedă.
  • Scoatem aluatul din vas și îl mai lăsăm încă 30 de minute la dospit.
  • Amestecăm 30g de apă, 100g de ulei de măsline și 5g de sare și ungem aluatul cu acest amestec. Apăsăam aluatul cu degetele pentru a face căt mai multe gropițe.
  • Lasam la dospit înca 30 de minute.
  • Coacem la 220 °C pentru 12 minute.

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept