Focaccia cu roșii și măsline (de post)

Ingrediente

  • 600 grame făină
  • 330 ml apă
  • 5 linguri ulei de măsline
  • 25 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • 1 linguriță zahăr
  • Sare
  • Rozmarin verde
  • Usturoi
  • 20 roșii cherry
  • O mână de măsline fără sâmburi

Pași

20'
29'
0
0
  • Mărunțiți rozmarinul.
  • Dizolvați drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțină apă călduța, alături de o lingură de făină. Amestecați pentru un minut.
  • Adăugați o lingură de ulei de măsline, restul de apă, de făină, de sare și frământați 10 minute.
  • Adăugați rozmarinul tăiat, iar atunci când coca este elastică și fermă, treceți-o prin rozmarin și frământați împreuna. Așezați aluatul într-un castron, acopriți-l cu un prosop și puneți-l la loc călduros pentru dospire.
  • După ce a crescut, scoateți aluatul și mai frământați-l pentru 5-10 minute, împingând degetele în el.
  • Așezați-l într-o tavă, îl întindeți, apoi adăugați uleiul de măsline pe toată suprafața aluatului. Adăugați sare, roșiile cherry, usturoi și măslinele fără sâmburi.
  • Introduceți tava în cuptorul preîncălzit la 200 grade C, pentru 20-30 minute.

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept