Cheesburger umplut

Ingrediente

  • Sos 1 o ceașcă maioneză
  • ¼ ceașcă ketchup
  • 2 linguri mărar sau castraveți murați tăiați mărunți.
  • Cheesburger umplut 2-3 /4 sau 3-1 /4 ceașcă făină
  • Un pachet (25 gr) de drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • 2 linguri ceapă tocată
  • 28 grame de carne tocată congelată sau carne de hamburgeri nepreparată
  • 12 felii de brânză americană sau svaiter
  • Castraveți murați

Pași

30'
25'
0
0
  • Pentru a prepara sosul special se amestecă într-un bol : maioneza, ketchup-ul și mărarul sau castraveții murați tocați. Amestecul se pune în frigider până când se poate folosi.
  • Într-un bol mare, sau un bol de mixer mare, se pune o ceașcă de făină, drojdia, ceapa tocată, zahărul și sarea. Se amestecă până când se încheagă. Într-un castron se adaugă apă și unt și se încălzesc până când untul devine moale. Untul nu trebuie să fie topit. Se adaugă la compoziție. Folosiți mixerul la viteză medie timp de 2 minute, în acest timp adăugați făina rămasă până când compoziția se transformă într-o bilă solidă dar moale.
  • Întindeți aluatul timp de 6-8 minute. Puteți verifica dacă aluatul este gata cu degetele. Împungeți, ușor, aluatul cu două degete, dacă acesta se umflă la loc atunci este gata. Acoperiți-l și lăsați-l la dospit 10 minute.
  • Tăiați aluatul în 24 de bucăți egale. Cu ajutorul făcălețului modelați fiecare bucată într-un cerc de 10 cm.
  • Se ia o bucată de brânză americană sau svaițer, se împăturește în două și se așează în mijlocul aluatului, apoi se adaugă carnea iar la final se împăturește aluatul în așa fel încât să ia forma unei bile. Aluatul se sigilează prin strângerea și resucirii aluatului.
  • Se așează, cu linia sigilată a aluatului în jos, pe o tavă dată cu ulei sau tapetată în folie de copt și se acoperă. Se lasă 10 minute timp în care aluatul nu se va dubla.
  • încălziți cuptorul la 190°C apoi dați la cuptor timp de 20 de minute sau până când culoarea aluatului devine auriu-maroniu. Se servesc cu sosul și murăturile.

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept