Chec cu vișine

Publicat la 05.10.2015. de SPS

Ingrediente

  • 3 ouă
  • 120 grame zahăr
  • 180 grame făină
  • 1 lingură ulei
  • 100 mililitri lapte călduț
  • 1 praf sare
  • 1 cană vișine din compot sau congelate, bine scurse
  • 12 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii

Pași

75'
50'
0
  • Ouăle, zahărul și uleiul se bat foarte bine.
  • Peste amestecul rezultat se presară făina și se amestecă.
  • După omogenizare, se adaugă laptele călduț și se amestecă în continuare.
  • Se adaugă drojdia și sarea și se omogenizează bine, bine.
  • Vișinele bine scurse se tăvălesc prin puțină făină și se adaugă în aluat, amestecând ușor.
  • Se așază amestecul în tava în care s-a aranjat hârtia de copt.
  • Se coace 25 de minute la 180 de grade și încă 25 de minute la 130 de grade Celsius.

Asemănător

Comentarii

Lasă un răspuns

Concurs
Savarină Uriașă - Jamila Cuisine