Brioșe de post cu căpșuni

Ingrediente

  • 300 grame făină
  • 10 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • 120 grame zahăr
  • 3 linguri zahăr vanilat
  • Esență vanilie
  • Coaja și sucul de la 2 portocale
  • 120 ml ulei
  • 2 linguri zahăr vanilat
  • 3 linguri apă
  • Căpșune fresh

Pași

15'
19'
0
0
  • Dizolvați drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțină apă călduța, alături de o lingură de făină. Amestecați pentru un minut.
  • Amestecați toată făina cu drojdia.
  • Într-un bol separat, omogenizați zahărul, uleiul, apa, împreună cu sucul obținut de la portocale.
  • Adaugați această compoziție peste făină și se amestecă cu grijă, pentru a nu rămâne cocoloașe.
  • Se iau formele de brioșe, iar în fiecare se toarnă 3 sferturi din compozișie, pentru ca deasupra să se așeze căpșuni feliate.
  • Preîncălziți cuptorul la 160 de grade. Se coc pentru 20 de minute.

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept