Brioșe chinezești

Publicat la 13.12.2017. de SPS

Ingrediente

  • 800 g făină
  • 14 g drojdie Secretul Bunicii
  • 200 ml apă
  • 4 ouă
  • 500 g zahăr
  • 300 ml lapte de cocos
  • Un dovleac de 1 kg aburit și făcut piure

Pași

30'
15'
0
0
  • Drojdia se dizolvă în apa călduță, alături de 5 g zahăr și se lasă la crescut pentru circa 10 minute.
  • Într-un bol se amestecă ouăle cu zahărul cu mixerul până se omogenizează.
  • În bol se adaugă laptele de cocos. În final se adaugă piureul de dovleac și se continuă procesul de amestec până se omogenizează.
  • După asta se adaugă făina și maiaua până ajunge sub forma de cocă.
  • Se lasă la crescut pentru 3 ore
  • După 3 ore coca se pune în forme pentru brioșe.
  • Brioșele se lasă la cuptor pentru 15 minute.

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept