Biscuiti inima de Valentine’s Day

Publicat la 09.02.2017. de SPS

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 50 de inimioare
  • 2,5 litri lapte
  • 100 grame de unt
  • 14 grame de drojdie proaspătă ”Secretul Bunicii”
  • 125 grame de zahăr granulat
  • 500 grame făină
  • Un praf de sare
  • 1 plic de zahăr vanilat
  • 2 ouă

Pași

160'
20'
0
0
  • Puneți laptele la încălzit și adăugați untul. Lăsați untul să se topească. Când laptele este cald adăugați drojdia, aveți grijă ca laptele să nu dea în fiert altfel drojdia își va pierde propietățile, iar aluatul nu va crește. Adăugați o lingură de zahar. Puneți într-un loc cald maiaua timp de 10-15 minute.
  • Cerneți făina într-un bol și amestecați împreună cu zahărul, praful de sare și zahărul vanilat. Faceți o adâncitură în centru și adăugați ouăle. Adăugați amestecul de lapte, unt și drojdie apoi amestecați intre 5 și 6 minute. Aluatul este gata atunci când este fin și are o textură netedă. Acoperiți-l și lăsați-l să crească intre 45 și 50 de minute.
  • Pregătiți blatul cu un strat gros de făină apoi întindeți aluatul până este gros de aproximativ un deget. Folosiți un decupator in formă de inimioară pentru a tăia aluatul. Pregătiți o tavă cu foaie de copt, așezați inimioarele și lăsați la odihnit timp de 20 de minute.
  • Coaceți aproximativ 20 de minute la 190 de grade celsius. Presărați zahăr si serviti calde.

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept