Biscuiți cu nucșoară pentru ceai

Publicat la 30.07.2018. de SPS

Ingrediente

  • 230 grame de făină
  • ½ linguriță sare
  • 7 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • ¼ lingurițe scorțișoară
  • 4 lingurițe nucșoară proaspăt măcinată
  • 70 grame fructe uscate la alegere
  • 40 grame unt
  • 120 ml lapte

Pași

15'
15'
0
0
  • Dizolvați drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțin lapte călduț, alături de o lingură de făină. Amestecați pentru un minut.
  • Amestecați împreună cu drojdia într-un bol și restul de făină, sare, zahăr și nucșoară.
  • Amestecați apoi cu fructele uscate pe care le alegeți. Pune mixul deoparte.
  • Topiți untul într-o tigaie, apoi adăugați laptele călduț, nu fierbinte, treptat.
  • Adăugați apoi laptele în amestecul de făină și amestecați-le cu o lingură de lemn.
  • Așezați aluatul într-un bol, acoperit cu un prosop, la căldură, timp de 15 minute.
  • Creați un rulou (precum salamul de biscuiți) ș tăiați-l în felii.
  • Rulați feliile sub forma biscuiților și lăsați-le pentru 50 de minute în tavă.
  • Adăugați cu pensula lapte pe biscuiți și coaceți-i 15 minute la 200 grade C.

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept