Aluat de pizza

Publicat la 18.06.2018. de SPS

Ingrediente

  • 17 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • ½ linguriță zahăr brun
  • 1 cană jumătate apă fiartă la 110 grade C
  • 1 linguriță sare
  • 2 linguri ulei măsline
  • 1 căni jumătate de făină

Pași

30'
20'
0
0
  • Într-un bol, dizolvați drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțin lapte călduț, alături de o lingură de făină și o linguriță de zahăr.
  • Adăugați sarea și uleiul în drojdie. Apoi, adăugați făina.
  • Scoateți aluatul pe o suprafață netedă, presărată cu făină, și frământați-l până nu mai este lipicios.
  • Așezați aluatul într-un castron uns cu ulei, acoperiți-l și lăsați-l la dospit timp de 1 oră. Așezați aluatul pe masă și întindeți-l subțire.
  • Așezați aluatul într-o tavă specială de pizza.
  • Încălziți cuptorul la 220 grade C. Așezați ingredientele pe toată suprafața aluatului, după ce ați uns pizza cu sos de ulei și bulion dulce de casă.
  • Lăsați pizza la copt timp de 15-20 minute.
  • Scoateți pizza și presărați toppingul de brânză sau cașcaval. Mai lăsați 5 minute la copt.

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept