De la aluaturi la blaturi perfecte

Publicat la 03.11.2015. de SPS
Tags: SPS,

Descriere

Câteva secrete de care să țineți cont cât vreți să serviți preparate cu blaturi perfecte.

1. După ce așezați aluatul în tava de copt, trântiți ușor de câteva ori tava pe suprafața de lucru. Astfel, bulele mai mari de aer vor ieși, iar blatul va fi uniform.

2. Îmbrăcați tăvile de copt în fâșii umede de prosop. Astfel, nu veți avea parte de blaturi cu gâlme sau găuri.

3. Pentru a tăia un blat pe orizontală, nu mai folosiți cuțitul. Înfigeți câteva scobitori pe marginea blatului și folosiți ață dentară pentru a-l tăia simplu și estetic.

4. Prăjitura este gata? Pentru a nu fărâmița blatul la tăierea în felii, țineți cuțitul în apă fierbinte pentru câteva secunde, înainte de fiecare tăiere.

0
5

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept