Cum păstrăm aroma din verdeață pentru mult timp

Publicat la 20.01.2016. de SPS
Tags: SPS,

Descriere

Nu stim cum e în cazul vostru, dar nouă ne place mult să avem ierburi aromate pentru fiecare sandwich pe care îl facem sau chiar pentru pâine în sine. Iarna este destul de greu să găsești verdețuri proaspete așa că vrem să vă arătăm cum puteți păstra aroma proaspătă a ierburilor pentru perioade lungi de timp.
1.Congelați direct mănunchiurile de verdeața. Multă lume le toacă înainte, dar noi vă recomandăm să le tocați înainte de utilizare, pentru ca aroma să nu se piardă în timp.
2.O altă variantă la indemână este sa uscați verdețurile. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să găsiți un loc în care să le păstrați până le găsiți din nou crude.
3.Amestecați bine untul cu verdeața. Ca volum, trebuie să fie 1 parte verdeață la 2 părți unt. Apoi, trebuie să îl congelați și gata. Aromele se păstrează foarte bine în acest fel.
4.Umpleți un borcan cu verdeață, fără să îl îndesați, apoi umpleți cu ulei. Nu numai că ierburile vor rezista de minune, dar veți avea și un ulei tare gustos și aromat.

0
5

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept