Cârnăciori în aluat împletit

Publicat la 10.02.2016. de SPS
Tags: SPS,

Descriere

O delicatesă ce merită un minim efort!

1. Întindeți aluatul într-o foaie de lungimea cârnăciorului, cu o lățime de circa 15 centimetri. Așezați cârnăciorul pe mijlocul ei, opțional adăugați și cașcaval ras pe lângă acesta. Apoi crestați oblic foaia de aluat, astfel încât să formați fâșii ca în imaginea 1.

2. Începeți să aduceți fâșiile de aluat din stânga în dreapta și de la dreapta la stânga, peste cârnăcior, în mod alternativ (una din stânga, una din dreapta)

3. Lipiți bine capetele și dați la cuptor până se rumenește.

4. Serviți deliciul cald sau rece!

0
0

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept