Ai auzit de „corn syrup”? Iată cum îl poți face în casa

Publicat la 20.02.2017. de SPS
Tags: corn syrup, SPS,

Descriere

Sigur ați auzit de „corn syrup” în multe rețete. Acesta nu se găsește, din nefericire, în România, dar iată cum să îl preparați în casă.

O să aveți nevoie de:

2 căni de zahăr alb

34 căni de apă

14 lingurițe de sare de lămâie sau oțet alb

1 praf de sare

  1. Puneți toate ingredientele într-un ibric mare sau o oală pentru sos.
  2. Aduceți la fierbere, amestecând constant
  3. Reduceți focul la mic și acoperiți oala timp de 3 minute. O să se creeze pe marginea oalei cristale de zahăr.
  4. Îndepărtați capacul și lăsați să fiarbă la foc mic. Amestecați constant până ce atinge stadiul de ”minge moale” (se crează o pojghiță subțire, iar conținutul în fierbere, de dedesubt, se adună spre centru)
  5. Închideți focul și lăsați să se răcească. Puneți la păstrat într-un recipient cu capac la temperatura camerei.

”Corn syrup-ul” ar trebui să reziste timp de două luni.

0
0

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept