3 secrete pentru a face biscuitii perfecti in cuptorul electric.

Publicat la 27.07.2017. de SPS
Tags: SPS,

Descriere

Nu toate cuptoarele încălzesc la fel. Cel electric, față de cel pe gaz sau un cuptor electric micuț, față de unul mare, poate încălzii mai tare sau să nu atinga temperatura de care ai nevoie. Așadar, există mereu riscul să nu îți iasa biscuiții fie pentru că se fac prea tare și se usucă, fie pentru că nu se coc bine.

Care sunt cele 3 mici secrete pentru a face biscuiții perfecți, indiferent de reteta?

1. Termometru special pentru cuptor

Este un pas important, pentru că trebuie să știi dacă interiorul cuptorului a ajuns la temperatura dorită sau nu. Așadar, dacă ai un cuptor electric, cel mai bine este sa investești și într-un termometru special,  pentru a verifica temperatura înainte de a risca să arzi o întreagă tavă de bunătăți.

 

2. Probă

Pune aluat cât pentru un singur biscuite, indiferent de reteta pe care vrei să o prepari și așteaptă să vezi cum iese. Dacă este prea uscat sau în cel mai rău caz este complet ars, ajustează temperatura și mai încearcă de câteva ori până când găsești temperatura ideală. Este mai bine să sacrifici unul sau doi biscuiti decât o tavă întreagă.

 

3. Mai multe tăvi

Dacă se întâmplă să observați că biscuiții din a doua tavă au mai mereu partea inferioară foarte brună, dar în rest biscuiții se fac perfect, nu scădeți temperatura. Cel mai bine este să schimbați tava, pentru că prima este mult prea încinsă și facilitează coacerea mai rapidă a părții de aluat așezată pe aceasta.

1
0

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept