Cum să coacem un tort cu nume în interior

Publicat la 06.01.2016. de SPS
Tags: SPS,

Vă învățăm cum să coaceți un tort de maxim efect, care să aibă în interiorul lui numele persoanei dragi vouă. Puteți să vă jucați cu ce culori vreți voi, cu ce modele vă trec prin minte, puteți să renunțați la nume și să abordați diferite forma, așa cum vă dictează imaginația.

Blatul pentru litere

Coaceți după rețeta voastră preferată trei sau patru blaturi care să conțină și colorant alimentar în culoarea aleasă de voi. Lăsați-le la răcit.

Literele

Din fiecare blat decupați câte 4 litere de același fel. Găsiți în comerț cuțite speciale în formă de litere. Dacă nu, folosiți un cuțit ascuțit, cu vârf.

Restul blatului

Preparați un pandișpan tartinabil pentru restul blatului. Puteți folosi o altă culoare, sau puteți lăsa bejul natural. Aranjați literele ca în imaginea de mai sus și umpleți spațiul gol din tavă cu cea de-a doua compoziție. Apoi coaceți și tăiați marginile care nu conțin litere.

Decorați

Ornați-vă opera de artă după bunul plac, apoi nu mai rămâne decât să savurați.

 

0
0

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept