4 sfaturi pentru o placinta cu mere mai gustoasa si mai sanatoasa

Publicat la 06.10.2015. de SPS
Tags: SPS,

Placinta cu mere este mereu pe val toamna. De ce nu ar fi? Este atat de gustoasa! Asadar, iti prezentam o serie de patru sfaturi pe care sa le aplici la tine in bucatarie pentru a coace placinte cu mere delicioase, sanatoase, absolut minunate.

Folosește două tipuri de făina

Chiar dacă rețeta nu specifică acest lucru, îți recomandăm să folosești două tipuri de făina – albă, obișnuită și integrală. Dacă folosești doar integrală, nu vei obține o crustă delicioasă, ci ai șanse să aibă o textură neplăcută. În schimb, dacă încerci să combini cele două tipuri de făina, vei avea parte de un blat minunat și, totodată, mai sănătos.

Folosește două tipuri de mere

Trebuie să știi sa alegi merele pentru plăcinta. Încearcă să combini două tipuri cu arome diferite, dar care să se potrivească perfect – un plus de savoare.

Pregătește merele din timp

De ce sa le scufunzi in zahăr, când poți, pur și simplu, să le scoți lor aroma dulce la lumină? Ia jumătate din umplutura de mere și coace-o la căldura medie pentru circa 10 minute, apoi amestec-o în jumătatea rămasă. Lasă amestecul să se racească și apoi folosește minunația obținuta pentru plăcinta ta. Mai puțin zahăr, mai multă sănătate, gustul la fel de bun (poate mai bun).

Folosește un vas adânc

În momentul în care ai ajuns la partea cu pregătirea plăcintei de copt, folosește un vas adânc. De ce? Rămâne mai mult loc pentru umplutură și ce e mai bun la plăcinta cu mere, decât merele în sine? Cât mai multe, cât mai bune și foarte sănătoase.

 

0
0

Asemănător

Comentarii

Savarină Uriașă - Jamila Cuisine

Acest site https://sapreparamsavuros.ro foloseşte cookies pentru inregistrare, publicare de continut si analiza traficului pe site . Afla mai mult Nu accept Accept