Rulouri cu spanac și brânză de capră

Ingrediente

  • Pentru aluat 20 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • 1 ½ căni făină
  • 2 lingurițe zahăr
  • ½ linguriță sare
  • ¼ linguriță piper negru proaspăt măcinat
  • ½ cană lapte călduț
  • 3 linguri unt topit
  • Pentru umplutură 150 grame brânză de capră cu mirodenii
  • 1/8 linguriță pudră de usturoi
  • 1/8 linguriță sare
  • 1 ½ căni spanac proaspăt

Pași

45'
25'
0
  • Zahărul și drojdia se dizolvă în laptele călduț și se lasă la crescut pentru 10 minute.
  • Se amestecă făina cu sarea și piperul, apoi se adaugă și maiaua și 2 linguri de unt topit. Se frământă și se lasă la crescut pentru 2 ore.
  • Pentru umplutură se amestecă brânza de capră cu usturoiul și sarea, până la omogenizare.
  • Aluarul se întinde într-o foaie dreptunghiulară de circa jumătate de centimetru grosime și se unge cu compoziția de brânză, peste care se presară frunzele de spanac.
  • Se rulează strâns, apoi se feliază, se așază în tavă pe hârtie de copt și se ung cu o lingură de unt topit. Se lasă la crescut pentru încă două ore.
  • Se coc la 180 de grade pentru circa 25 de minute.

Asemănător

Comentarii

Lasă un răspuns

Concurs
Savarină Uriașă - Jamila Cuisine