Crenvursti in aluat fraged

Ingrediente

  • 300 gr.faina de grau,
  • 1 ou,
  • 1 varf de cutit de sare,
  • 200 gr.untura nesarata,
  • 150 ml.lapte dulce,
  • 14 bucati crenvursti.

Pași

10'
20'
0
  • Se pune faina de grau intr-un vas,peste faina se adauga untura,oul,sare,lapte si se framanta un aluat suficient de tare.Se intinde pe masa de lucru o foaie de aluat ce se franjureaza cu cutitul cam de 1 cm fiecare franjur.Se ruleaza peste crenvursti,se ung cu ou batut,se pun in tava in care s-a pus hartie de copt si se dau la foc potrivit pentru circa 15-20 minute.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!

Bonus

Aluatul fraged pe baza de untura este excelent pentru aluaturi fragede.

Asemănător

Comentarii

Lasă un răspuns

Concurs
Savarină Uriașă - Jamila Cuisine