Cornulețe cu ciocolată

Publicat la 15.05.2018. de Angela Cristea6

Ingrediente

  • Ingrediente :
  • 450 g făină
  • 100 g unt
  • 100 g untură
  • 150 ml lapte
  • un praf de sare
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 50 g zahăr
  • 1 ou
  • 2 ciocolate cu lapte

Pași

1'
1'
0
  • Ciocolata o tăiem în 16 bucăți . Intr-un vas amestecăm toate ingredientele . Frământăm și împărțim aluatul în 8 bucăți . Iar bucățile obținute se taie pe diagonală . Astfel se obțin 16 bucăți .
  • Așezăm ciocolată pe fiecare bucată și o rulăm . Așezăm cornulețele într-o tavă cu hârtie de cop și dăm la cuptor pentru 20 de minute . Până se rumenesc ușor .
  • Se pudrează cu zahăr vanilat și se savurează cu plăcere !

Asemănător

Comentarii

Lasă un răspuns

Concurs
Savarină Uriașă - Jamila Cuisine