Prajiturici pe băț (Cake pops)

Publicat la 19.08.2016. de SPS
Tags: SPS,

Descriere

Un desert extrem de simplu de preparat și care sigur nu va trece neobservat la orice masă. Indragite atât de cei mici, cât și de cei mari, prajituricile pe băț sunt de mare impact, fiind pe cât de gustoase pe cât sunt de aspectoase.
1 – Pregătește blatul tău preferat (orice blat clasic de pandișpan se potrivește perfect). După ce se răcește complet, e timpul să îl fărămițezi, să îl amesteci cu orice tip de cremă sau înghețată. Important este ca aluatul să fie unul cremos, care să se lege. Se amestecă bine.
2 – După aceea se modeleaza biluțele.
3 – Când sunt gata modelate, se pun pe bețe de frigărui. Arată mai frumos dacă bețele sunt rupte în jumătate.
4 – Se topește ciocolata (albă, cu lapte sau neagră, după gust) și se scufundă fiecare prăjitură, apoi se presară bombonele, nucă de cocos sau ce vă mai dictează imaginația. Se așează pe o tavă și se lasă 10 minute la congelator.

Asemănător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pâine de casa - Coacem împreună - simplu, relaxant, delicios