Cum se prepară rondelele de ciocolată

Publicat la 19.11.2016. de SPS
Tags: SPS,

Descriere

Sunt absolut geniale ca decor și ca gust, iar partea bună este ca nu se prepară deloc dificil. Iată!

1.Topiți la bain-marie 50 de grame de ciocolată cu o linguriță de unt.

2.Întindeți compoziția pe o tavă întoarsă și lăsați la răcit.

3.Ciocolata trebuie să înceapă să se întăreasca, dar nu trebuie să se întărească de tot. Testați periodic atingând cu un deget – în momentul în care nu rămâne amprentă, treceți la pasul următor.

4.Cu o spatulă de metal, râcâiți ușor ciocolata. Veți vedea că se vor forma aceste minunate rondele.

5.Lăsați-le la răcit și folosiți-vă imaginația pentru a crea cele mai frumoase decoruri.

0

Asemănător

Comentarii

Lasă un răspuns

Concurs
Savarină Uriașă - Jamila Cuisine