Cum facem o delicioasă pâine umplută cu brânză

Publicat la 11.01.2016. de SPS
Tags: SPS,

Descriere

În loc de sandwich-uri, vă recomandăm să puneți pe masă o astfel de pâinică. Este un adevărat deliciu și arată superb!

1.Tăiați fâșii de 2-3 centimetri, apoi alte fâșii, la fel de groase, perpendiculare pe primele. Atenție! Nu tăiați de tot, ci lăsați jos un centimetru de pâine întreagă.

2.Dați brânza sau cașcavalul pe răzătoare și amestecați-l cu mirodeniile voastre preferate!

3.Presărați umplutura prin toate crăpăturile făcute în pâine, cât mai uniform.

4. Ungeți pâinica umplută cu unt topit.

5. Coaceți pâinea la foc mediu, până când toată brânza se topește! Pentru început, ar fi bine să o înveliți într-o folie de aluminiu, apoi să o descoperiți și să continuați coacerea.

Asemănător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pâine de casa - Coacem împreună - simplu, relaxant, delicios