Gogoși Empanadas

Nu lăsați faptul că trebuie să realizați aluatul de la zero să vă intimideze.Aluatul de gogoși empanada făcut în casă necesită doar o mână de ingrediente: făină, sare, ouă, apă rece și unt și se gătește în mai puțin de zece minute.

O bună gogoașă empanada se vede după crustă. Aflați cum să faceți acest lucru chiar de aici.

Aveți nevoie de:

  • 2 și 1/2 căni de făină
  • 14 grame de drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1 felie groasă de unt, răcit și tăiat în bucăți mici
  • 1 ou
  • 1/4 cană apă rece
  • 1 ou bătut pentru ungerea empanadelor

Amestecați ingredientele

Adăugați în apă: sare, făină, unt și drojdie. Amestecați bine până devine un aluat fin.

Lăsați aluatul la dospit

Mutați aluatul într-un bol uns și lăsați la dospit până i se dublează volumul, într-un loc cald, între 30 de minute și 1 oră.

Întindeți aluatul

Rotiți aluatul pe o suprafață netedă, presărând puțină făină, într-o foaie subțire și tăiați discurile folosind un tăietor mare de biscuiți.

Creați empanadele

Îndoiți discurile empanada și sigilați marginile cu o furculiță sau cu vârful degetelor. Periați marginile discurilor empanada cu oul bătut pentru a le sigila mai bine. Lăsați-le să se înmoaie pentru aproximativ 20 de minute.

Coaceți

Preîncălziți cuptorul la 230 de grade și coaceți timp de 12-15 minute sau până devin aurii.

 

0

Asemănător

Comentarii

Lasă un răspuns

Concurs
Savarină Uriașă - Jamila Cuisine