Cum să faci sticksuri de pâine cu spanac, brânză și aghinare

Pâine

8 grame de drodjie prospătă Secretul Bunicii

1/2 cană de apă caldă

3 linguri de unt topit

2 linguri ulei de măsline

1 lingură de zahăr

2 căni de făină

un sfert de lingură de sare

Umplutură

113 grame de cremă de brânză

3 linguri de smântână

240 de grame de anghinare tăiate mărunt

2 căni de spanac prospăt tăiat mărunt

1/4 cană de ceapă tăiată

2 căței de usturoi mărunțiți

2 căni de mozzarela rasă

1/2 linguriță de boia

1/2 linguriță de sare

1/4 linguriță pieper

 

 

 

 

 

Preparați aluatul de pâine

Amestecați uleiul de măsline, untul topit, drojdia și apa caldă. Așteptați ca drojdia să se dizolve. Amestecați mixtura cu făina și zahărul și amestecați până ce devine un aluat fin. Adăugați și sarea. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați la dospit 60-90 de minute. Până i se dublează volumul. După ce și-a dublat volumul, ungeți o tavă și întindeți aluatul în ea, nu trebuie să acopere toată tava. Acoperiți cu o cârpă umedă și mai lăsați la crescut timp de 60-90 de minute, până i se dublează volumul

Umplutura

Amestecați ingredientele și puneți deoparte o cană de mozzarela rasă pentru a o folosi ca topping.

Acoperiți aluatul cu umplutura

Acoperiți aluatul cu umplutura și mozzarella cana de mozzarela pusă la păstrat. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade.

Coaceți

Coaceți 10 minute la 200 de grade, apoi dați temperatura la 176 de grade și mai lăsați pentru 15 minute.

Tăiați în fâșii

Tăiați în fâșii preparatul

 

Asemănător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pâine de casa - Coacem împreună - simplu, relaxant, delicios